CLICK HERE FOR BLOGGER TEMPLATES AND MYSPACE LAYOUTS »

DETOX SLIMMING FOOT PATCH


Selain berfungsi seperti DETOX FOOT PATCH, ianya juga menyingkirkan lemak dalam tubuh. Ianya 100% Penurunan secara semula jadi


  • Membakar lemak

  • Menyerap toksik dan lemak

  • Meningkatkan metabolisma dalam badan
Kandungan


  • Fat-absorbent herbs

  • Bamboo vinegar

  • Chitin

  • Tourmaline


Bukti keberkesanan DETOX SLIMMING FOOT PATCH telah diuji, penerangannya dibawah:


SLIMMING PATCH

OBSERVATION OF CLINICAL RESULTS

By 2nd Hospital of Tianjin Traditional Chinese Medicine Collage, April 26, 2006

Untuk pengetahuan semua, slimming patch ni dibuktikan keberkesanannya oleh ujian yg dijalankan dihospital Tianjin.

1.Bahan ujian yang digunakan = Natural Sliming Patch dan lagi satu Product A
2.30 orang digunakan utk ujian ini.
3.Tempoh ujikaji = 50hari utk 5 rawatan ( 1 rawatan = 10hari)
4.Skala keberkesanan-


  • Cured ukur lilit perut berkurangan lebih 4 cm selepas 5 rawatan = 50 hari

  • Improved = ukur lilit perut berkurangan dari 2.9cm ke 39cm selepas 5 rawatan = 50 hari

  • Effect = ukur lilit perut berkurangan sedikit selepas 5 rawatan = 50 hari

  • No Effect = Tiada perubahan selepas 5 rawatan = 50 hariANALISIS KEPUTUSAN

5. Dari jumlah 30 orang yg diuji menggunakan NATURAL SLIMMING PATCH, berikut adalah keputusannya :



  • Cured = 3 orang

  • Improved = 16 orang

  • Effect = 8 orang

  • No Effect = 3 orang

*Kesimpulannya hanya 3 orang dari 30 org yg tidak mengalami apa2 perubahan selepas pemakaian. 3 orang mewakili 10%. Oleh sebab itu Kadar keberkesanan produk ini adalah 90%.


6. Dari jumlah 30 orang yg guna Produk A, kesemua tidak mengalami apa2 perubahan.

Perbezaan Detox Foot Patch dan Detox Slimming foot Patch ialah Detox foot patch hanya membuang toksik sahaja dari badan kita, oleh sebab itu patch yg telah digunakan akan berwarna kehitaman atau dark brown.

Detox Slimming patch pula akan membuang toksik dan lemak dalam badan. Selepas menggunakannya, patch tersebut akan bertukar ke warna kuning kehitaman menandakan ia telah membuang lemak yg berminyak dan toksik.




Ianya boleh ditampal dimana-mana kawasan yang berlemak.

Inilah hasil selepas 4 hingga 8 jam penggunaan.


Di bawah ni testimoni orang jepun yg telah memakanya,memang tak faham pun. Tapi tengok gambar je la dah bleh paham kan.HeHeHe...





Dijual dalam set
1 set = 10 keping atau 5 pasang foot patch


RM45/set



PERHATIAN:-TIDAK DIJUAL DIDALAM KOTAK, HANYA LOOSE ITEM SHJ